.
2019
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionaleThanks
for your vote 👍

X


Oxidizing Emulsion Cream
Oxidizing Emulsion Cream - FREE LIMIX - Ngjyra e flokeve Zhvilluesit

Rate this product:


0 click

Oxidizing Emulsion Cream
FREE LIMIX - Ngjyra e flokeve Zhvilluesit


EMULSIONE OSSIDANTE NË Crema

Tags EMULSION oxidant FreeLimix, shumë të teknologjike dhe e këndshme parfum me shije frute, mixes të përkryer me ngjyra krem ​​për të krijuar luan e dritës dhe efektet e hije të cilat rrisin prerë dhe të japë dritën në fytyrë.
Lehtë për të aplikuar, në sajë të creaminess unik, luan një butë mbi flokët pa dëmtuar ato.
Në dispozicion në 4 vëllime të ndryshme:. 10, 20, 30 dhe 40
kuti : shishe të 150 dhe 990 ml